​Meilgaard Slotskro

Flere billeder af slotskroen - klik her 

Meilgaard Slotskro er indrettet i godsets gamle vognport og herskabsstald, hvor mange detaljer som de flot udsmykkede smedjejerns hestebokse er bevaret. Slotskroen er i 2013 totalrenoveret med ny arkitekttegnet belysning, nyt inventar og indretning og fremstår i dag i tidsvarende moderne form med respekt for husets særlige karakter og historie.

Slotskroen tilbyder forudbestilte arrangementer som firmafester, receptioner, bryllupper, konfirmationer og andre familiefester. Slotskroen er desuden velegnet til diverse events både af privat og forretningsmæssig karakter.

Grundet slotskroens store areal samt beliggenhed i slotsparken, er der næsten uanede muligheder for afholdelse af arrangementer fra 20 – 300, mennesker herunder ved anvendelse af telte m.v. Muligheden for samtidig anvendelse af Slottets erhvervslejlighed med vestibule, bibliotek, stuer samt Riddersal kan kaste særlig glans over et hvilket som helst arrangement.​

Slotskroen betragtes som et af Djurslands gastronomiske fyrtårne og maden tages særdeles alvorligt. Den tilknyttede kok er i stand til at forberede mad af enhver type fra gamle danske retter til den fineste franske og udenlandske mad – alt med en lille drejning der gør maden helt særegen. Køkkenet anvender meget gerne lokale specialiteter som vildt fra godsets skove og fisk fra Kattegat som hentes helt frisk i Bønnerup Havn. Vine med videre aftales og indkøbes også til hvert enkelt arrangement. Kort sagt – vi fører ikke lager – alt købes direkte til det enkelte arrangement.

Alle arrangementer aftales og planlægges individuelt med restaurationschefen og køkkenchefen under hensynstagen til særlige ønsker om menu, vine samt pris.

Henvendelser omkring slotskroen rettes til restaurationschef Diana Bang på

+45 26 18 19 45 eller dianabang@c.dk

Kontakt MEILGAARD GODS

Tlf.: 21 47 54 30

E-mail: iuel@meilgaard.dk

​CVR: 12205597

​Michael Iuel

Meilgaardvej 15

8585 Glesborg

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt